CRÒNIQUES 16 i 17 DE FEBRER

🏀 PRE-MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

La primera fase del partit va ser groc-i-negre, amb un marcador baix però marcant el ritme. L’AEC Escola Pia Granollers Lila va reaccionar amb un joc més intens que ens va agafar per sorpresa. La segona fase del partit va continuar amb la mateixa pressió i intensitat dels de la Pia i el marcador al seu favor.
I a la tercera fase del partit vam reaccionar i remuntar fins a col•locar-nos només a 2 punts per sota a falta de dos quarts. Els de la Pia però, van tornar a reaccionar, aquest cop parant el joc i amb un alt percentatge de triples. A continuar aprenent gaudint.  Ànims nois!

🏀 PRE-MINI MASCULÍ BLAU 🏀

Lollo Caffè CB Cabrils B – CBVV

Partit intens en defensa i molt igualat. Els nostres nens van anar sempre per davant a excepció del 5è i 6è quart, on ens van capgirar el marcador.
Però en els darrers quarts van saber recuperar-se i donar la volta al marcador guanyant finalment de 5 punts! Molt bona feina equip!

🏀 MINI FEMENÍ NEGRE 🏀

Molt bon partit de les nostres nenes jugat a casa amb el Club Joventut de Badalona Femení Negre, amb alternança en el marcador fins els dos darrers quarts. Tot i la derrota (55-61) hem de dir que va ser un partit molt lluitat i ben jugat. Anem progressant.

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

CBVV 77 – 51 SESE B

Bon partit del Vilanova on vam ser superiors. L’equip va començar amb molta intensitat en atac, bones triangulacions i sent solidaris en defensa. Felicitats nois!!

🏀 MINI MASCULÍ BLAU 🏀

CB Canet B 38 – 68 CBVV

Nova victòria a camp contrari.
Vam començar molt bé, però a la segona part vam perdre 3 dels 4 quarts per excés de confiança i relaxació en defensa. L’últim quart vam tornar a jugar concentrats i vam acabar guanyant amb un bon avantatge final.

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ 🏀

UB Llefià Publifincas 29 – 80 CBVV

Victòria contundent del nostre equip. Van jugar amb molta intensitat sense donar opcions al Llefià. Felicitats nois!!

🏀 CADET FEMENÍ 🏀

CBVV 45 – 23 Escolapis Sarrià

Primer de tot, agraïr i felicitar a la Clàudia Saborit que ens va venir a ajudar i ho va fer molt bé. Bon partit de les nostres noies, gran nivell defensiu durant tot el partit, tot i que ofensivament es van relaxar una mica a la segona part. Però en línies generals, molt bon partit. Felicitats noies. A continuar treballant. Bon bàsquet i força Vilanova!!

🏀 JÚNIOR FEMENÍ 🏀

CBVV 48 – 33 CB Santa Perpètua

Victòria merescuda davant l’equip de Santa Perpètua, on l’equip local va anar sempre per davant en el marcador.
Jugadores i entrenadors, felicitats!
Grafreak Estudi Web

Grafreak Estudi Web

Deixa un comentari