CRÒNIQUES 23 i 24 DE FEBRER

🏀 PRE-MINI MASCULÍ BLAU 🏀

CBVV 52 – 27 AE Sant Andreu de Natzaret  B

Partit on vam poder veure com van creixent com equip: jugades més clares i fluides. També vam poder gaudir i veure la segona victòria d’aquesta fase. Molt bon treball!

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

Lluïsos de Gràcia Blau 53 – 54 CBVV

Dissabte vam tenir un partit d’infart.
Els nois de Gràcia van jugar amb molta intensitat durant tot el partit, no ens van deixar respirar ni un moment.
Sort que aquesta setmana descansem i podem fer treball de recuperació i tenir temps per recuperar els jugadors que van acabar el partit tocats.
Malgrat la pressió i la intensita dels Lluïsos, els nostres nois van jugar força bé tot i només ser vuit jugadors. La primera part va ser molt igualada. En els tres primers quarts de la segona part vam aconseguir un avantatge de 10 punts que gairebé perdem en l’últim període, una altre vegada. Hem d’aprendre a gestionar els nervis i la pressió de l’últim quart, però una gran jugada de l’Èric Ochoa aguantant la pilota fins el final del partit va fer que assolísim la victòria. Felicitats nois!

🏀 MINI MASCULÍ BLAU 🏀

CBVV 64 – 60 CB Cabrera

Ajustada victòria a casa davant un bon equip. Malgrat que a la primera part els nostres van marxar en el marcador, la segona va ser molt emocionant i va caldre un bon treball en defensa per guanyar un bon partit.

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ 🏀

CBVV 90 – 51 AE Teià

Victoria fàcil del nostre equip jugant amb molta superioritat en tots els aspectes del joc.

🏀 CADET MASCULÍ NEGRE 🏀

Bàsquet Neus A 72 – 62 CBVV

Malgrat la derrota, en aquest partit vam poder veure una millora respecte els anteriors. Vam lluitar fins el final, però l’efectivitat en els triples dels del Neus va decantar el marcador al seu favor. Hem caigut quatre vegades, però ens aixecarem cinc. Ànims!!!

🏀 JÚNIOR FEMENÍ 🏀

Bàsquet Pia Sabadell 40 – 48 CBVV

Victòria important de les noies per seguir a dalt a la classificació.
Dos bons primers quarts que ens van permetre marxar al descans amb set punts d’avantatge. Un mal tercer quart amb un 10-1 en contra va fer però, que el partit s’apretés però un últim quart de 2-12 va fer que assolíssim la victòria. A seguir treballant.

🏀 SÈNIOR 🏀

CBVV 51 – 68 CB Sinera

Partit davant el primer classificat, bon partit per recuperar bones sensacions. El següent partit és el derbi amb el CB Vila de Montornès el qual volem guanyar sí o sí.
Grafreak Estudi Web

Grafreak Estudi Web

Deixa un comentari