CRÒNIQUES 26 i 27 DE GENER

🏀 PRE-MINI FEMENÍ 🏀

Segon partit de la Fase Regular jugat a casa, un partit molt intens on el rival era molt superior a les nostres nenes, però tot i això no es van rendir i van defensar fins el final. Ànims i a seguir treballant!!

🏀 PRE-MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

AE Mireia-Montgat 55 – 48 CBVV

NO VA PODER SER.
Els nois van lluitar fins el final, però hi ha dies que no saps perquè, no entra res. El partit va estar molt disputat però ens va penalitzar la manca d’encert. Molt bona actitud de l’equip que tot i rebre un parcial de 16-2, a la represa van seguir remant. Felicitats Nois!!

🏀 PRE-MINI MASCULÍ BLAU 🏀

AE Badalonès B 66 – 16 CBVV

Tercer partit de la Fase Regular davant un equip molt intens ofensivament. Dissabte a més, va ser un partit molt ofegat defensivament. Malauradament hi va haver poc encert en passades i llançaments. Els nens però, continuen amb ganes i il·lusió. Força equip!

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

CBVV 60 – 65 AE Sant Andreu Natzaret

Partit molt disputat davant un equip molt seriós en defensa. No vam estar molt bé de cara a cistella. Tot i això vam arribar a l’últim quart amb un avantatge de 7 punts a favor que no vam saber mantenir. S’ha de parlar i treballar més per acabar de tancar els partits, és la segona vegada que ens passa de tres partits jugats a la Fase Regular. Ànims!!

🏀 MINI FEMENÍ BLAU 🏀

CB Llinars 19 – 39 CBVV

Així sí, noies!! Dissabte les nostres jugadores van estar molt motivades des del minut 1. Van lluitar, defensar i atacar molt bé i amb moltes ganes. Felicitats noies!! Gràcies Gerard Matas i Marta Giménez, bona feina.

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ 🏀

CB Torelló 47 – 53 CBVV

Segon partit de la Fase Regular i segona victòria. Vam jugar molt bé i amb intensitat excepte l’últim quart on vam patir una mica, sort que portàvem un bon avantatge. Felicitats equip!!

🏀 INFANTIL FEMENÍ 🏀

Mecànics Aecam 54 – 12 CBVV

Partit perdut amb molta diferència en el marcador i diferència també entre els dos equips. Ens falta més intensitat en el joc. Mica a mica anirem millorant en tots els aspectes.

🏀 INFANTIL MASCULÍ NEGRE 🏀

CBVV 60 – 64 CB El Prat

Derrota al nostre pabelló. No vam poder trobar la solució al joc d’un únic jugador que va portar tot el pes del seu equip. Bonic partit de veure, amb opcions fins el final… ho vam intentar! A la segona volta, guanyarem.

🏀 CADET FEMENÍ 🏀

CBVV 44 – 53 Virolai

Segon partit perdut de la Fase Regular. Bon inici de partit: els dos primers quarts amb bon encert ofensiu i bona actitud defensiva. A la segona part l’excés de confiança, la manca d’actitud i que l’equip contrari va estar més encertat va fer que acabéssim perdent el partit. A continuar treballant!!!
Grafreak Estudi Web

Grafreak Estudi Web

🏀 CADET MASCULÍ NEGRE 🏀

CBVV  77 – 84 Creu Alta Sabadell

Primer partit perdut en el nostre camp.
Partit molt físic i intens, però vam fallar molts tirs lliures i entrades que mai fallem. A més, vam acabar amb un mal percentatge en llançaments.
Agraïr al Marçal Forns i l’Izan Bueno la seva ajuda. A la tornada segur que els guanyem. Bon bàsquet, nois.

Deixa un comentari