Presentació equips

TEMPORADA 2018-2019

Durant la temporada 2018-2019, el CB Vilanova del Vallès compta amb 25 equips, amb un total d’uns 230 jugadors i jugadores.

Aquesta temporada, com a novetat, s’ofereix a les escoles del municipi la possibilitat de fer bàsquet durant dos dies a la setmana com activitat extraescolar. Aquesta iniciativa ha fet que només hi hagi un sol equip d’escola de bàsquet, doncs una part des nens i nenes practicaran aquest esport a la pròpia escola on realitzen els estudis.

Equips de la temporada 2018-2019

ESCOLA DE BÀSQUET

Escola de bàsquet

 

EQUIPS MASCULINS

Pre-mini Negre

Pre-mini Blau

Pre-mini Groc

Mini Negre

Mini Blau

Pre-Infantil

Infantil Negre

Infantil Blau

Infantil Groc

Cadet Negre

Cadet Blau

Júnior

Sots-21

Sènior

Veterans A

Veterans B

 

EQUIPS FEMENINS

Pre-mini

Mini Negre

Mini Blau

Pre-Infantil

Infantil

Cadet

Júnior

Veteranes

 

Tots els equips juguen en campionats de lliga organitzats per la Federació Catalana de Basquetbol. En el cas dels nens i les nenes d’escola de bàsquet participen en les trobades que organitza també la FCB, mentre que els equips de veterans realitzaran alguns partits amistosos al llarg de la temporada i el de les veteranes juga a la lliga comarcal que organitza el Consell Esportiu del Vallès Oriental.

La presentació dels equips es va fer el dia 21 de setembre, i durant els dies 22 i 23 de setembre hi hagué el II Torneig Inici de Temporada amb la participació de tots els equips del club.

Durant el mes de juny es farà, com cada any, el sopar de cloenda de la temporada.

A l’estiu es farà un any més el Casal Esportiu, essent la propera la vuitena edició.

Els membres de la Junta Directiva volen agrair la col·laboració d’una sèrie d’empreses que tenen pancartes publicitàries en el Pavelló Municipal d’Esports. La seva aportació, juntament amb la subvenció anual de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, permet poder seguir amb la tasca de promocionar i consolidar l’esport del bàsquet al municipi.

Durant la temporada 2018-2019 se segueix comptant amb l’ajut d’un patrocinador principal: Mas de Sant Lleí. Per aquest motiu, tots els equips de l’entitat participen en les diferents competicions amb el nom de Mas de Sant Lleí – CBVV.

L’horari d’atenció a les famílies és el següent:

Pavelló Municipal d’Esports

Despatx del Club de Bàsquet Vilanova del Vallès

Tardes, de 17:00 h. a 20:00 h.