LUDIBÀSQUET 2018

Vidreres

Un any més donem oficialment finalitzada la temporada 2017-2018 amb el Ludiàsquet de Vidreres. Una gran experiència que agrada a tothom i la millor cloenda a una bona temporada.

Pre-Mini Femení

Mini Femení

Pre-Infantil Femení

Pre-Mini Masculí Negre

 

Fantàstica cloenda a una gran temporada en el millor escenari possible. Els nostres jugadors van gaudir del Ludibàsquet i van deixar una lliçó de valors a la pista compartint victòria i derrota amb el CB Begur. En el bàsquet de formació no val tot. Bon estiu per a tots.

 

Mini Masculí

Molt bon torneig del combinat entre el Mini Negre i el Mini Blau. Dissabte, clares i contundents victòries davant el Creu Alta Sabadell Bàsquet i el CB Palafolls. Bon partit i nova victòria davant el CB Canovelles a les 00:45 de la matinada. Després de tota una nit de bàsquet, riures, xerrades i una mica de descans, va arribar la primera derrota en el quart partit disputat diumenge al matí. El cansament, la son i un molt bon rival (CB Cervera) van fer que no juguessim com els partits anteriors. Una hora més tard, tornem a jugar davant el CB Cervera, però aquesta vegada en semifinals, més desperts, concentrats i motivats. Emocionant partit que no es va decidir fins a l’últim minut. Derrota amb gust de victòria pel bon joc i l’esforç fet després de gairebé 24 hores ‘non stop’. Magnífica experiència per a tots. Felicitats jugadors, entrenadora i entrenadors!

 

Infantil Masculí Blau

Cap de setmana on els jugadors van poder gaudir d’una experiència única i intensa. Els jugadors van aprofitar al màxim el cap de setmana jugant els seus partits, veient els dels seus companys i gaudint del temps lliure a la piscina, karaoke, … A la nit van poder gaudir també d’un show d’esmaixades espectacular. Tots vam tornar a casa amb ganes de repetir l’any vinent. Bon bàsquet i magnífica experiència.

 

Infantil Masculí Negre

Cadet Masculí Negre

Deja un comentario