BON ESTIU ;)

FINALITZACIÓ TEMPORADA 2019-2020

Primer de tot, l’equip de Coordinació i la Junta Directiva desitgem que tota la família groc-i-negra es trobi en les millors condicions possibles en aquests dies que ens ha tocat viure.
En el mes de juliol -a la que ens va ser possible seguint totes les normes de seguretat- vàrem fer represa d’entrenaments amb moltes ganes tant per part de l’staff tècnic com dels jugadors i jugadores. Necessitàvem retrobar-nos a les pistes per aixecar l’ànim i enllestir la planificació de la temporada 2020-21. Malauradament vam haver de cancel·lar els entrenaments a meitat de mes per la nova onada de contagis.
Volem aprofitar per agraïr la feina i l’esforç del nostre staff tècnic durant el confinament i la implicació dels jugadors i jugadores per mantenir-se actius i propers al club.

INICI TEMPORADA 2020-2021

Amb tot això donem per finalitzada la temporada 2019-2020 i ja estem preparats per encarar la temporada 2020-2021 que desitgem es pugui realitzar amb la major seguretat i normalitat possible. A hores d’ara tots els equips de la propera temporada ja estan definits i informats via WhatsApp. Els entrenaments començaran l’1 de setembre i l’ajuntament i la Federació Catalana de Basquetbol ens faran arribar els protocols d’obligat compliment per els entrenaments i partits de la temporada 2020-21 que us farem arribar en el seu moment.

QUOTES TEMPORADA 2020-2021

HORARIS D’ENTRENAMENTS TEMPORADA 2020-21

Bon estiu a tothom i cuideu-vos molt!

Deixa un comentari