CANCEL·LAT EL IX CASAL ESPORTIU

Família groc-i-negra,

Aquestes darreres setmanes estàvem pendents de la Secretaria General de l’Esport per saber si podíem organitzar el IX Casal Esportiu CBVV.

Un cop rebuda la documentació de la Secretaria General de l’Esport i analitzats tots els requisits que demanen, hem arribat a la conclusió que aquest any no podem organitzar el Casal. En aquesta documentació s’insisteix en la prohibició dels esports de contacte i l’obligació de mantenir una separació mínima de dos metres sempre entre els participants, aspectes que ens priven d’organitzar un Casal de qualitat que garanteixi la felicitat dels vostres fills i filles, que és el nostre únic objectiu. Fer un Campus de bàsquet sense poder realitzar exercicis col·lectius ni poder jugar partidets que tant els hi agrada, no té cap sentit.

Nosaltres entenem perfectament que aquestes mesures són necessàries per a seguir lluitant contra la terrible pandèmia del Covid-19. I que les administracions han de regular i controlar activitats que reuneixen moltes persones com són els campaments d’estiu. Però les normes acaben sent incompatibles amb la celebració d’un esdeveniment esportiu en que una de les claus de l’èxit és la magnífica relació entre tots els participants.

Només dir-vos en nom de l’organització i de tots els entrenadors/es, que estem tristos i us trobarem molt a faltar aquest estiu. Les circumstàncies ens han obligat i l’any vinent tornarem amb més energia i moltes ganes d’organitzar, com a totes les altres edicions, un Casal èpic.

Cuideu-vos molt i cuideu dels vostres.

Deixa un comentari