CONFINATS PERÒ ACTIUS

NOVETATS

Desitjant que tota la família groc-i-negra es trobi en les millors condicions possibles en aquests dies greus, us volem informar d’algunes novetats:

Els coordinadors i la Junta Directiva estem planificant la temporada 2020 – 2021. Si esteu interessats/des en jugar a bàsquet i lluir els nostres colors o bé coneixeu algú que pugui estar interessat/da, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent número de mòbil: 638 33 57 68 (Lluís).

• COMUNICAT de la Federació Catalana de Basquetbol.

La Comissió Executiva de la FCBQ ha decidit que es donin per FINALITZADES les competicions No Sèniors i No Preferents, és a dir:

  • Campionats de Catalunya, des de Sots-21 fins a Pre-mini (inclòs l’ESCOBOL) excepte Preferents.
  • Campionats Territorials, excepte els Sèniors i Sots-25, on es juga per a l’ascens.
  • COMUNICAT DE LA FCBQ.

 

• IX CASAL ESPORTIU / CAMPUS.
Des del club també estem treballant ja en el IX Casal Esportiu d’estiu malgrat l’incertesa de no saber si es podrà realitzar amb total normalitat. Us mantindrem informats.
Com a novetat, aquest any estem treballant per poder oferir sessions de tecnificació després de l’horari del Casal per a tots els jugadors i jugadores que durant l’estiu vulguin seguir aprenent, millorant i perfeccionant alguns moviments del nostre estimat esport.

• #CBVVacasa🏠

 

 

 

Per ara res més. Seguiu-nos a les nostres xarxes socials i us mantindrem informats.

I recordeu:
CUIDEU-VOS I CUIDEU DELS VOSTRES.
US TROBEM A FALTAR. TENIM MOLTES GANES DE TORNAR A OMPLIR LES PISTES.
QUEDEU-VOS A CASA 🏠!

Deixa un comentari