CRÒNIQUES 11 i 12 DE MAIG

🏀PRE-MINI FEMENÍ

CBVV 26 – 24 CB La Garriga

Dissabte l’equip ens va fer gaudir amb un partit competit fins el final. Van lluitar, córrer i no es van donar per vençudes en cap moment. L’emoció va continuar encara que el partit havia acabat perquè no es sabia quin equip havia guanyat. Finalment la victòria va ser per les nostres nenes que van celebrar la victòria en un ambient de respecte i companyonia amb l’equip visitant.

🏀PRE-MINI MASCULÍ BLAU

AE Sant Andreu Natzaret 39 – 46 CBVV

Gran partit dissabte dels nostres nens que van anar sempre per davant en el marcador i que van saber aguantar l’increment d’intensitat de l’equip contrari a l’últim temps. I diumenge més amb un partit ajornat. Cap de setmana #fullbasketball.

🏀PRE-MINI MASCULÍ BLAU

CBVV 51 – 52 Lollo Caffè CB Cabrils

Segon partit del cap de setmana molt intens. La victòria va estar a tocar. Molt esforç dels nens després d’un segon mal quart remuntant 15 punts i fins i tot posant-se 2 punts per davant.  Aplaudim l’esforç i l’actitud.

🏀MINI MASCULÍ NEGRE

CBVV 87 – 80 Lluïsos de Gràcia Blau

Vam sortir amb poca intensitat i molt neguitosos patint un parcial de 4 a 16 en el primer quart. Però mica en mica vam anar entrant en el partit i retallant distàncies fins assolir la victòria. Felicitats!!
Agraïr l’ajuda de la Clara, l’Aina i l’Íngrid, molt bon partit noies. Gràcies!!
Només queda una jornada i som colíders amb l’Escola IPSI i El Masnou Bàsquetbol A. I amb aquests últims ens jugarem el liderat a l’última jornada… Ànims!!!

🏀MINI MASCULÍ BLAU

CB Cabrera 49 – 86 CBVV

Contundent victòria fora de casa. Partit molt ben jugat en defensa i en atac des de l’inici. Dissabte tots els jugadors de l’equip van encistellar. Moltes felicitats a tots els jugadors!

🏀PRE-INFANTIL MASCULÍ

AE Teià 34 – 75 CBVV

Partit guanyat amb facilitat. Nova victòria i… campions del grup!!

🏀JÚNIOR FEMENÍ

CBVV 61 – 30 Bàsquet Pia Sabadell

Partit guanyat sense dificultat on el nostre equip va anar durant tot el partit sempre per davant amb una gran diferència de punts. Agraïr a la Massantu Isla del Infantil Femení i a l’Ariadna Anula del Cadet Femení per participar en el partit i felicitar-les pel gran paper que van fer.

PATROCINADORS

Deixa un comentari