CRÒNIQUES 14 I 15 DE DESEMBRE

🏀 SÈNIOR MASCULÍ

SETENA VICTÒRIA CONSECUTIVA.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 61 – 52 CE VALLDEMIA MARISTES

Diumenge vam sumar la setena victòria consecutiva després d’una primera part on els de Mataró van ser molt superiors. A la segona part, amb alguns canvis tàctics i correccions, vam poder donar la volta al marcador i consolidar-nos una setmana més en el segon lloc de la taula.

Dissabte vinent ens espera un partit molt important per dos motius: ens visita el líder imbatut i s’acomiada -temporalment- una figura importantíssima per a nosaltres. Estigueu atents i reserveu-vos la tarda de dissabte. Us necessitem!

 

🏀 MINI FEMENÍ BLAU

GRAN PARTIT DAVANT L’EQUIP LÍDER.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 21 – 67 CB MOLLET

Partit vibrant davant el primer classificat on les nostres van anar de menys a més apretant en defensa i no deixant jugar el seu partit a les de Mollet, tècnicament superiors. Les nostres van tenir un gran encert de cara a cistella en els últims tres quarts, amb un merescut últim quart guanyat. Es nota la millora respecte els primers partits, van jugar en equip i amb esforç. Felicitats petites campiones i equip tècnic!

 

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

PARTIT ENTRE ELS DOS PRIMERS.

BOET MATARÓ 57 – 40 MAS DE SANT LLEÍ CBVV

Partit molt competit entre els dos primers classificats del grup. Vam jugar molt bé i durant alguns minuts vam fer patir als de Mataró. Malgrat la derrota els jugadors van acabar contents perquè eren conscients del seu bon partit i van marxar amb la certesa d’haver après molt. Aquest és el camí, bàsquet formatiu.

 

Deixa un comentari