CRÒNIQUES 16 I 17 DE NOVEMBRE

🏀 SÈNIOR MASCULÍ

MOLT BON PARTIT DEL NOSTRE PRIMER EQUIP.

BC CANOVELLES 50 – 60 MAS DE SANT LLEÍ CBVV

Dissabte el partit enfrontava a dos equips igualats en la part alta de la classificació. Els grocs-i-negres vam fer una gran primera meitat i malgrat la bona reacció dels de Canovelles en el tercer quart, vam aconseguir una victòria importantíssima que ens referma en la 2a posició amb 5 victòries i 2 derrotes.

 

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

MATINAR HA ESTAT EL PITJOR.

CB Calella 42 – 75 CBVV

Dissabte els nostres petits ens van oferir la cinquena victòria després de llevar-nos ben d’hora, ben d’hora. Va ser un partit seriós en defensa, sense floritures en atac i amb un alt percentatge d’encert en tirs. L’equip es consolida a la part alta de la classificació i seguim gaudint molt dels nostres petits.

 

🏀 PRE-MINI FEMENÍ

PARTIT GUANYAT AMB MOLT BON JOC.

CBVV 70 – 20 CB La Garriga

Diumenge les nostres jugadores van desplegar un joc ràpid i ple de passades, que és l’essència d’un equip, i molt bona defensa. Donem la benvinguda a la Sofía i a l’Ona, que es van estrenar amb victòria i malgrat els nervis del debut ho van fer molt bé. Seguiu així, petites!

Felicitar també a l’equip del CB La Garriga, que tot i jugar amb inferioritat numèrica no s’han rendit en cap moment.

NOTÍCIA

Diumenge va tenir lloc la 1a Trobada de la PDP 2019-2020Federació Catalana de Basquetbol– a Igualada amb presència de dos dels nostres jugadors del Mini Masculí Negre, en Marc i en Martí.

 

Deixa un comentari