CRÒNIQUES 18 i 19 DE MAIG

🏀PRE-MINI MASCULÍ NEGRE

CBVV 81 – 50 AE Boet Mataró

Victòria merescuda per un equip de nanos que ens ha fet gaudir tota la temporada. Companyonia, esforç i germanor entre pares i fills de l’equip. Moltes gràcies a un equip tècnic que ha mostrat un gran compromís i dedicació.  Abraçades a tothom!

🏀PRE-MINI MASCULÍ BLAU

CBVV 46 – 72 AE Minguella

Última jornada de la Fase Regular que no va poder acabar amb victòria. El Mingella va estar molt fort i amb molt encert però cal felicitar com sempre la molt bona actitud dels nostres nens que ho donen tot, no es rendeixen mai i sempre amb un somriure on tots participen i són i juguen com un equip.  Moltíssimes gràcies als nostres entrenadors, Guillem i Blai. Els nens han après i gaudit molt del bàsquet.

🏀MINI FEMENÍ NEGRE

Femení Osona Negre 41 – 52 CBVV

Partit on hem sortit molt adormides i ens ha costat despertar-nos tota la primera meitat. A la que hem igualat la mateixa intensitat que les de l’Osona, el partit s’ha decantat al nostre favor.

🏀MINI MASCULÍ NEGRE

El Masnou Basquetbol A 79 – 65 CBVV

Hem hagut d’esperar fins a l’última jornada per conèixer el campió, i no ha pogut ser. El EMB va fer valer el factor pista i va estar més encertat. Llàstima!!! Teníem davant un gran equip amb tres jugadors determinants i un gran encert. Malgrat tot, els de Vilanova van donar la cara en tot moment. Volem donar les gràcies a tot el cos tècnic (Sara, Artau i Marc) al club per l’esforç i sobretot als jugadors per fer-nos passar tants bons moments. Felicitats nois, heu fet una temporada fantàstica!

🏀MINI MASCULÍ BLAU

CBVV 78 – 28 CB La Roca

Darrer partir i nova victòria davant els nostres veïns. De nou tot l’equip va fer cistella i jugades corals. Aquesta vegada vam comptar amb l’ajuda d’en Pau Guàrdia com entrenador. Moltes gràcies als nostres entrenadors Arnau i Marc per la feina feta aquesta temporada. Felicitats a tot l’equip!

🏀PRE-INFANTIL MASCULÍ

CBVV 46 – 22 CB Cardedeu

Últim partit de la temporada sense transcendència perquè ja erem campions de grup. Només s’han jugat 5 quarts perquè l’equip de Cardedeu eren només 5 jugadors.

🏀JÚNIOR FEMENÍ

C.B. Lliçà de Vall 22 – 42 CBVV

Últim partit de la Fase Regular i última victòria tot i ser només 7 jugadores. Volem agraïr a les jugadores del Cadet Femení, Carla García i Txell Prims, per venir a donar-nos un cop de mà. Gràcies també a les jugadores que no van poder assistir al partit per haver-nos recolzat a distància, inclòs en Marc Matas que tampoc no va poder assistir al partit. Molt bona temporada, Júnior Femení. Ens heu fet gaudir de molt bon bàsquet!

PATROCINADORS

Deixa un comentari