CRÒNIQUES 21 I 22 DE DESEMBRE

🏀 SÈNIOR MASCULÍ

SEGUIM COMPTANT PER VICTÒRIES ELS PARTITS.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 82 – 69 RIPOTRANS PORTAFOGO LLIÇÀ D’AMUNT

Tarda excelsa al Pavelló Municipal d’Esports amb un partit vibrant entre els dos primers classificats del grup. En una primera part molt competida i igualada els groc-i-negres van fer un bon joc i una seria defensa davant un gran equip. En el tercer quart vam arribar a dominar el basket average però els de Lliçà d’Amunt amb un bàsquet molt seriós van aconseguir reduir la diferència en l’últim quart i endur-se el basket average per un punt.
La Junta Directiva del CBVV, i com va quedar demostrat dissabte passat tota l’afició, volem donar les gràcies al Marc Matas i desitjar-li molta sort i alegria en la seva nova aventura aquesta vegada per Canadà. No és un adéu, és un fins després.
La J.D. volem donar les gràcies també a l’afició pel vostre escalf i suport en aquest partit. Vau ser una peça clau per la victòria. Tan de bo aquest ambient cada setmana.

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

BONA FASE PRÈVIA.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 68 – 52 CB CABRERA VERMELL

Últim partit de la Fase Prèvia amb una victòria convincent i sòlida. Gran primera fase amb vuit victòries i només dues derrotes. Volem agraïr l’entrega i dedicació de l’staff tècnic. També volem desitjar molta sort al Marc Matas en els seus nous projectes i dir-li que el trobarem a faltar.
Bon Nadal i salut.

 

🏀 MINI MASCULÍ BLAU

PARTIT COMPETIT I MOLT FÍSIC.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV – ACB PALAU

Exceptuant moments de desconnexió col·lectiva va ser un partit competit i molt físic i així es va reflexar en el marcador guanyant dos quarts, acabant alguns molt ajustats i millorant en el joc col·lectiu i individual tot i les baixes.
Una abraçada i Bones Festes, família.

 

Deixa un comentari