CRÒNIQUES 23 I 24 DE MARÇ

🏀 PRE-MINI MASCULÍ BLAU 🏀

CBVV 43 – 46 CB Lliçà de Vall

Gran partit dels nens d’en Guillem i en Blai. Va ser molt emocionant amb moments per sobre del marcador. L’equip va lluitar molt en defensa i en atac. Gran inici de la segona volta de la Fase Regular davant un equip que va segon i que ens va guanyar de 41 punts a l’anada. Malgrat la derrota, molt satisfets. Molt bé, equip!

🏀 MINI FEMENÍ NEGRE 🏀

CBVV 87 – 37 CB Granollers 1

Molt bon partit amb molta intensitat i amb molt bona defensa que ens va permetre fer molts punts al contraatac davant d’un equip molt físic.

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

CBVV 78 – 45 CN Terrassa A

Molt bon partit del Vilanova tant en defensa com en atac. Els nois van sortir amb molta intensitat i no van deixar pensar al rival que quan va voler reaccionar, ja tenia un parcial de 19 a 2. Vam mantenir la intensitat i la regularitat fins al setè quart i vam poder gaudir de jugades molt maques. Bon bàsquet, nois!!!

🏀 MINI FEMENÍ BLAU 🏀

CBVV 38 – 32 CB OSONA

Partidàs de les nostres noies, amb bones assistències, bona visió de joc i molt bona actitud. Una victòria molt merescuda que crea afició!!!

FELICITATS NOIES!!

🏀 MINI MASCULÍ BLAU 🏀

CBVV 78 – 53 AE Boet Mataró

Nova plàcida victòria del Vilanova tot i que en alguns quarts ens vam relaxar.

🏀 CADET MASCULÍ NEGRE 🏀

UE Mataró CBM 49 – 59 CBVV

Partit molt intens a casa d’un rival que en el seu camp es fa molt fort, però vam jugar com un equip fent bones jugades, amb bon encert en tir exterior i una bona defensa en zona que no els va deixar fer el seu joc. Bon partit i bon bàsquet, nois!!
En aquest partit vam estrenar oficialment la nova segona equipació.

🏀 SOTS-21 🏀

CBVV 67 – 61 CB Manlleu

Partit guanyat a casa davant un Torelló que no ens va deixar respirar ni un sol moment. Mol bon partit de tots els jugadors. A seguir així, nanos!

🏀 SÈNIOR 🏀

CBVV 66 – 72 CB Lliçà de Vall

Bon partit del primer equip, dominant el joc i el marcador fins el tercer quart. Tot i el domini del CBVV el marcador va estar sempre molt ajustat i a l’últim quart els ‘de Vall’ van saber donar-li la volta tant al joc com al marcador. Llàstima d’aquest últim quart. Bon bàsquet, senyors!

Deixa un comentari