CRÒNIQUES 23 I 24 DE NOVEMBRE

🏀 SÈNIOR MASCULÍ

CINQUENA VICTÒRIA CONSECUTIVA.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 79 – 62 CB CENTELLES

Un primer quart groc-i-negre semblava encarrilar el partit, però en el segon quart els de Centelles es van apropar perillosament en el marcador. A la segona meitat vam sortir amb una marxa més i el CB Centelles va patir el desgast per la inferioritat numèrica.

 

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ

BON PARTIT AMB JOC D’EQUIP.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 72 – 48 ESCOLA PIA GRANOLLERS

Dissabte vam gaudir de bon joc d’equip, amb intensitat en defensa i tots els jugadors molt participatius en totes les transicions. A més, van posar en pràctica nous moviments treballats en els entrenaments. Felicitats, nois!

 

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

PARTIT DOMINAT PELS GROC-I-NEGRES.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 84 – 47 GRUAS BCN CB CARDEDEU A

Victòria clara dels nostres petits, amb domini groc-i-negre durant tot el partit. Partit amb molt bona defensa, bones passades i alt percentatge d’encert en tirs. Enhorabona, nois!

🏀 PRE-MINI FEMENÍ

PARTIT INTENS DES DE L’INICI.

CB SANT CELONI 68 – 37 MAS DE SANT LLEÍ CBVV

Dissabte vam gaudir d’un partit molt intens des del primer minut. Les nostres jugadores van rebre molta pressió defensiva amb les conseqüents pèrdues de pilota. Malgrat la derrota, les nostres jugadores van fer una demostració de joc col·lectiu, grans passades i molt bones jugades. Al davant ens vam trobar un equip molt intens i una jugadora determinant. Felicitats noies, sou un gran equip!

Deixa un comentari