CRÒNIQUES 25 I 26 DE GENER

🏀 MINI FEMENÍ NEGRE

PARTIDÀS DE LES GROC-I-NEGRES.

CB MOLLET 62 – 61 MAS DE SANT LLEÍ CBVV

Partidàs de les nostres noies amb emoció des del primer minut, vam anar igualades en el marcador tot el partit. Aquests partits creen afició! I com sempre, moltes gràcies a l’Ivet i la Martina, companyes del Mini Blau.
Així sí!

 

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

DERROTA DAVANT UN BON PARTIT D’EL MASNOU BASQUETBOL.

EL MASNOU BASQUETBOL –  MAS DE SANT LLEÍ CBVV

Partit perdut amb molta diferència davant un gran equip. Els nostres nois van fer tot el que van poder durant tot el partit sense baixar els braços en cap moment, però el bon joc dels de Mataró ens va superar. La falta de rebots defensius i la manca de joc ràpid van ser els punts claus per perdre el partit. Ànims, nois!

 

🏀 PRE-MINI FEMENÍ

PARTIT CONTROLAT DE PRINCIPI A FI.

MAS DE SANT LLEÍ CBVV 70 – 20 UER PINEDA DE MAR

En aquest partit les nostres jugadores ho van fer molt bé, però hi havia molta diferència de nivell entre els dos equips i va fer que li faltés emoció. Tot i així vam veure grandíssimes jugades del nostre equip. Felicitar a l’Ona, la petita de l’equip, que tot i jugar amb nenes més grans va fer un gran joc, ets una crack! També donar les gràcies a l’Alba G. que tot i estar lesionada, va venir a animar a l’equip. I per acabar felicitem a la Marta que va fer anys i ho va celebrar amb totes les amigues de l’equip, per molts anys campiona!

 

Deixa un comentari