CRÒNIQUES 26 I 27 D’OCTUBRE

🏀 SÈNIOR MASCULÍ

DERBI MOLT IGUALAT AMB VICTÒRIA GROC-I-NEGRE EN ELS ÚLTIMS SEGONS.

CB VILA MONTORNÈS B 55 – 56 MAS DE SANT LLEÍ CBVV

Tot i un parcial inicial de 6-0 a favor dels de Montornès els nostres jugadors no li van perdre la cara al partit i van competir fins a l’últim segon. Unes cistelles determinants i una bona defensa en els darrers dos minuts ens van donar la victòria. Encara s’han de polir algunes coses, però aquesta temporada el nostre primer equip segueix generant molta il·lusió.

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ

SEMBLA QUE MICA EN MICA LI ANEM AGAFANT LA MIDA A LA PISTA GRAN.

CBVV 68 – 28 CB Santa Perpètua

Dissabte vam començar més tranquils i amb bon joc i això ens va donar confiança. Vam dominar el partit des de l’inici fins el final. Felicitats, nois! A seguir treballant.

 

 

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

ES TROBAVEN ELS DOS EQUIPS INVICTES.
CBVV 46 – 76 Mataró Park Boet 1
Va ser un partit dominat pels del Mataró Boet que va desenvolupar un gran joc amb una intentisat formidable.
Els nostres ho van donar tot i no van deixar de competir fins l’últim segon. No va ser un bon dia; amb decisions errònies fruit de la precipitació i de saber-se darrere en el marcador. Gran arbitratge i per últim, animar als nostres nois perquè algunes derrotes tambén reforcen el grup.

🏀 PRE-MINI FEMENÍ

PARTIT CONTROLAT EN TOT MOMENT.
MAS DE SANT LLEÍ CBVV – CN CALDES
Dissabte vam veure a les nostres jugadores molt còmodes jugant a casa amb un joc molt ràpid, amb molt bona defensa -interceptant moltes pilotes- i un bon atac amb bones jugades i un alt percentatge d’encert en cistelles.
Seguiu així, petites! Gran equip!

Deixa un comentari