CRÒNIQUES 4 i 5 DE MAIG

🏀 PRE-MINI FEMENÍ

CB Manyanet les Corts 71 – 32 CBVV

Partit molt gaudit per l’afició. Les nostres nenes ens van fer vibrar en molts moments del partit, guanyant 3 dels 8 quarts, millorant en intensitat, rapidesa al treure de banda i de fons, i jugant en equip. Moltes felicitats i a continuar treballant!

🏀PRE-MINI MASCULÍ NEGRE

CBVV 53 – 50 ESCOLA PIA

COM SOBREVIURE I GUANYAR.
Partidàs dels nostres nois sobreposant-se a una matinera lesió. El partit va començar amb lesions pels dos equips i amb moltes errades als llançaments, però amb una gran intensitat per part dels dos equips, molt igualats i que es coneixen molt bé. Els nostres van anar per darrera en el marcador fins el setè període que amb un parcial de 14-6 es van posar per davant i van aguantar l’últim període mercès a un triple. La victòria deixa un bon regust, però encara millor es veure els nanos esforçant-se i amb una gran solidaritat i molt bon joc col·lectiu. Aquesta és la victòria de tot un equip!!! Agraïment especial per en Guillem del pre-mini masculí blau que ens va ajudar i ens va aportar molt.

🏀 MINI FEMENÍ NEGRE

CBVV 54 – 57 Joventut Badalona Negre

Partit amb alts i baixos en el que ens va faltar intensitat en defensa. En els moments baixos ens van fer molts punts. Seguim treballant, ànims equip!

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

SESE B 71 – 80 CBVV

Sembla que quan més complicat ho tenim, millor ho fem. Dissabte vam jugar amb 6 jugadors del nostre equip perquè la resta estaven lesionats, però gràcies a l’ajuda d’en Biel del mini masculí blau i de l’Ares del mini femení blau vam poder jugar el partit… i guanyar-lo. Partit intens tant en defensa com en atac. Amb un bon joc d’equip vam aconseguir anar sumant per assolir la victòria. I per finalitzar la jornada… una arrossada de germanor.
Ànims Max, Eric i Eloi.

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ

CBVV 82 – 32 UB Llefià

Partit guanyat fàcilment en que hem estat molt superiors al Llefià.
Continuem líders!

🏀 JÚNIOR FEMENÍ

CB Santa Perpètua 28 – 49 CBVV

Partit guanyat sense dificultat on el nostre equip va anar durant tot el partit sempre per davant amb una gran diferència de punts. Agraïr a la Carla García i la Claudia Edo per participar en el partit i felicitar-les pel gran partit que van fer.

 

PATROCINADORS

Deixa un comentari