CRÒNIQUES 6 i 7 D’ABRIL

🏀 PRE-MINI FEMENÍ 🏀

Aquest cap de setmana les nostres nenes van jugar a l’escola IPSI. Va ser un partit complicat en una pista complicada on el terra relliscava molt. Les nostres jugadores tot i esforçar-se al màxim no van poder fer res davant un equip molt superior. Es va notant la millora de les nostres jugadores. Ànims i a seguir treballant!

🏀PRE-MINI MASCULÍ NEGRE🏀

CBVV – AE Mireia Montgat

PARTIT EMOCIONANT FINS LA DARRERA CISTELLA!
Partit molt igualat amb constants canvis en el marcador, els nois del Mireia amb un gran llançament exterior i els nostres dominant la pintura i amb una bona circulació de pilota. Vam començar dubitatius però vàrem aconseguir possar-nos per davant en el 5è període amb molta intensitat i treball sota cistella, però una davallada en el 6è ens va deixar un altre cop a sota i amb necessitat de remuntar. Semblava impossible davant els segons de la classificació, però els nostres nois no van deixar de creure-hi tot i la lesió d’un dels nostres. Amb tot això, vam arribar a la darrera possessió amb 1 punt per sota en el marcador amb posibilitat de guanyar en cas de cistella. Però no vam poder encistellar ni amb una fantàstica entrada ni amb el llançament posterior. Malgrat la derrota van demostrar una gran millora en el joc i en la presa de decisions (sembla que veure el Barça divendres els va inspirar).
BONA FEINA NOIS!

🏀PRE-MINI MASCULÍ BLAU🏀

CBVV – AE Badalonès B

No va ser el millor partit de la temporada. Els hi va faltar la intensitat de partits anteriors.

🏀 MINI FEMENÍ NEGRE 🏀

CB Torelló  49 – 56 CBVV

Partit molt físic. No va ser un dels millors partits de la temporada. Les jugadores van fer un joc molt individualitzat, va mancar joc d’equip, no vam defensar bé i en alguns quarts el ritme va disminuir donant avantatge a les de Torelló. Malgrat tot, i tot i haver aconseguit la victòria, aquesta es va quedar a Torelló per alineació indeguda.

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE 🏀

Derrota dolorosa a la pista del Sant Andreu Natzaret de Badalona per dos punts de diferència. Amb dos baixes a l’equip ens va venir a ajudar en Biel Pérez del Mini Masculí Blau. El partit va ser molt intens en defensa, els groc-i-negre van jugar força bé i tots dos equips es mereixien la victòria. Felicitats nois!

🏀 MINI FEMENÍ BLAU 🏀

CBVV 80 – 23 CB Llinars

Partit fàcil per les nostres noies tot i haver acabat amb dues jugadores eliminades, cosa que va generar dubtes de si havíem perdut per alineació indeguda… al final no! Felicitats a la Greta pels seus primers punts! Felicitats noies!!

🏀 PRE-INFANTIL FEMENÍ 🏀

📷 JORDI ALBÉSTEGUI

🏀 PRE-INFANTIL MASCULÍ 🏀

CBVV 41 – 34 CB Torelló

Bona primera part amb 15 punts d’avantatge, però una davallada en els 5è i 6è quarts ens va deixar a 4 punts. En els últims dos quarts vam reaccionar i vam acabar amb victòria i líders del grup. Felicitats equip!

🏀 INFANTIL MASCULÍ NEGRE 🏀

La salle Manresa 49 – 58 CBVV

Partit guanyat amb un resultat més ajustat del que a priori semblava. Un primer quart excepcional amb un parcial d’1 a 17 ens va permetre anar sempre amb un marge suficientment còmode. En els propers partits haurem d’estar més concentrats… Ànim equip!

 

🏀 CADET FEMENÍ 🏀

Vilorai B 50 – 40 CBVV

Primer de tot, especial agraïment a la Clàudia i l’Ainoa que ens van venir a ajudar. Malgrat que les groc-i-negres no van estar gaire encertades de cara cistella, l’actitud va millorar força respecte els dos últims partits i van lluitar fins l’últim moment. No se’ls hi pot recriminar res, ha continuar així noies!

🏀 SÈNIOR 🏀

📷 JORDI ALBÉSTEGUI

Deixa un comentari