EL CBVV NO PARA!

Primer de tot, des la Junta Directiva del Club Bàsquet Vilanova del Vallès, desitgem de tot cor que tota la família groc-i-negre es trobi en les millors condicions en aquests dies greus.

Com ja haureu vist en els nostres perfils de les xarxes socials, tot i el confinament el club segueix treballant administrativa i esportivament. Entre d’altres coses, estem molt atents a noves notícies que ens puguin arribar dels tornejos en els que tenim equips inscrits. A mesura que vagin arribant les notícies les entrenadores informaran els seus equips.

Pel que fa a la part més esportiva els entrenadors ja han començat a treballar amb les seves jugadores telemàticament. També els hi proposen visionats de pel·lícules, documentals i jocs sempre relacionats amb el bàsquet i l’esport en general.

En els nostres perfils de les xarxes socials anem penjant informació i activitats per poder fer aquests dies a casa. Si voleu, podeu penjar vídeos i fotos dels vostres exercicis, activitats o jocs a les xarxes socials i etiquetar-nos perquè tothom ho pugui veure.

Des de la Junta Directiva ja portàvem uns mesos treballant en una nova imatge pel club, sobretot pel que fa a l’escut/logo, i amb l’ajuda i col·laboració del Jordi Albéstegui hem aconseguit actualitzar l’escut que ens ha acompanyat des del 1986. Desitgem que us agradi. Gràcies Jordi.

Per ara, res més. Seguiu-nos a:

Cuideu-vos molt i cuideu dels vostres. Tenim moltes ganes de tornar a omplir les pistes.
QUEDA’T A CASA!

Deixa un comentari