IX CASAL ESPORTIU/ CAMPUS DE BÀSQUET

Des del club estem treballant en el IX Casal Esportiu Estiu 2020 malgrat l’incertesa de no saber si es podrà realitzar amb total normalitat i a l’espera de l’evolució de les fases de desescalada per la pandèmia del Covid-19.

A hores d’ara no podem obrir inscripcions ni assegurar res, però tenim l’organització del IX Casal molt avançada i en el moment que ens donessin llum verda per a realitzar-lo, en qüestió d’una setmana obriríem inscripcions.

Dates IX Casal Esportiu:

Del 29 de juny al 31 de juliol de 2020.

De l’1 de setembre al 10 de setembre de 2020.

El Campus del Club de Bàsquet Vilanova del Vallès està destinat a tots aquells/es campistes que desitgin fer un campus relacionat amb el bàsquet i altres activitats esportives. El Campus va dirigit a tot tipus de campistes, ja siguin practicants de bàsquet habitualment com per jugadors/es esporàdics de bàsquet. També s’inclouen aquelles persones que no l’hagin practicat mai.

Creiem que cal fer arribar el bàsquet a tots els nens i nenes que el desitgin practicar, ja sigui per millorar el seu nivell tècnic, com per descobrir-lo i experimentar amb l’esport que des de l’any 1986 es present a Vilanova del Vallès.

A part de les activitats relacionades amb el bàsquet que fem durant la setmana, en el Casal també fem diverses activitats relacionades amb l’esport a través d’una gimcana on els/les campistes fan diversos grups per competir entre equips de diferents categories mitjançant diverses proves.

Com a novetat, aquest any estem treballant per poder oferir sessions de tecnificació després de l’horari del Casal per a tots els jugadors i jugadores que durant l’estiu vulguin seguir aprenent, millorant i perfeccionant alguns moviments del nostre estimat esport.

Desitjant que tota la família groc-i-negre estigui en les millors condicions en aquests dies greus, us seguirem informant de totes les novetats per aquest mitjà i a través de les nostres xarxes socials.

Cuideu-vos i cuideu dels vostres. Sigueu responsables. Tenim moltes ganes de tornar a veure-us i omplir de bàsquet les pistes.

#CBVVacasa

Deixa un comentari