LUDIBÀSQUET 2019

El passat cap de setmana 12 dels nostres equips van participar en el Ludibàsquet 2019 de Vidreres organitzat pel Club Bàsquet Nou Caulès. Cita clàssica ja en el nostre club per acomiadar la temporada i molt esperada pels nostres equips.

🏀 PRE-MINI FEMENÍ

Dia fantàstic on les nostres nenes van jugar tres partits: perdent el primer, guanyant el segon i amb un tercer partit molt igualat on la victòria era merescuda però se’ns va escapar per tres punts. Les nostres ho van donar tot. Gran tancament de temporada on entrenador, jugadores i famílies vam fer un bon equip.

🏀 PRE-MINI MASCULÍ NEGRE

🏆 CAMPIONS

🏀 PRE-MINI MASCULÍ BLAU

Molt bona jornada. Un dia compelt de bàsquet i bona companyia.

🏀 MINI MASCULÍ NEGRE

Un any més, una altra gran experiència per els nostres jugadors. Pel que fa al costat competitiu d’aquesta fantàstica jornada intensa de bàsquet: vam arribar a les semifinals sense gaires problemes, però a la semifinal no vam despertar fins bastant avançada la segona part on vam estar a punt d’entrar en el partit tot i tenir al davant un equip molt més despert, actiu i físic que nosaltres. Gràcies per tot, Marc Matas.

🏀 MINI FEMENÍ BLAU

Petits i grans ho vam passar genial. L’any vinent, MÉS!

🏀MINI MASCULÍ BLAU

Els resultats i els partits són el de menys. Tots els que van poder participar ho tenen clar, l’experiència de conviure aquest cap de setmana ple d’activitats, dormir poc, la piscina, el trenet, veure molts partits, conèixer molts equips, l’espectacle de  la nit, … i s’obliden de l’esgotament dient: “el proper any també hi anem, oi?”

Moltes gràcies a tots els entrenadors i membres de la junta que van pujar a Vidreres per participar i donar suport a tots els equips del club.

🏀 INFANTIL MASCULÍ NEGRE

🏆 CAMPIONS

🏀 CADET MASCULÍ NEGRE – SUBCAMPIONS

Deixa un comentari