NOTÍCIES JUNY

🏀 El dissabte 25 de maig les Pre-mini van anar a Vilafranca del Penedès a jugar el III Torneig de Bàsquet Femení organitzat pel CE Xamba Bàsquet Vilafranca.

🏀 Cloenda Lliga Femenina de Veteranes (CEVO).
Cloenda celebrada entre els equips de la lliga del Vallès Oriental i els del Maresme. Cada equip va jugar 3 partits contra equips de l’altra lliga. Vesprada de germanor del bàsquet femení, feia goig veure el pavelló ple de noies gaudint del nostre esport preferit. Felicitar a les amfitriones, el CB Llinars per l’organització i a totes les noies de la lliga que ens van cedir jugadores per cada partit. Visca el Bàsquet!!
📯 Necessitem noves incorporacions, si t’agrada el bàsquet i tens entre 25 i 99 anys vine els dimarts i dijous de 20:45 a 21:00h.

🏀 Aquest cap de setmana l’Infantil Masculí Negre ha jugat la Fase Final A-1. RESULTATS.

🏀 Les Júnior han participat aquest cap de setmana en el Torneig Vila de Palau organitzat per l’ACB Palau de Plegamans on han quedat campiones. ACB Palau de Plegamans 42 – 63 CBVV. FELICITATS CAMPIONES!

🏀 Els dies 8 i 9 de juny el Mini Femení Negre visitarà França per jugar el 16ème Tournoi International de Basket Féminin, Foulayronnes.

🏀 Un any més, el mateix cap de setmana del 8 i 9 de juny, dotze dels nostres equips participaran en el Ludibàsquet de Vidreres. Cita clàssica ja en el nostre club per finalitzar la temporada i molt esperada per molts dels nostres equips.

🏀 El 14 de juny donarem per finaltzada la temporada 2018-2019 amb el tradicional Sopar de Cabàs a la pista poliesportiva exterior. Ja podeu comprar els tiquets en el despatx del club.

🏀 Després del Ludibàsquet (dilluns 10 de juny) començaran a entrenar els equips de la temporada 2019-2020 amb els nous horaris i farem entrenaments de portes obertes per a nous jugadors i jugadores que vulguin provar el bàsquet per primera vegada o vulguin canviar d’aires.

🏀 Recordeu que ja hem començat les inscripcions del VIII Casal Esportiu CBVV.

Deixa un comentari