NOVETATS

Comunicat FCBQ - Quota maig - Guanyadors 1r concurs d'equipacions LBV - Inscripcions temporada 2020-2021

  • FINALITZACIÓ DEFINITIVA DE TOTES LES COMPETICIONS FEDERADES.

En la darrera Circular nº23 de la FCBQ es comunicava la finalització dels Campionats Federatius, excepte Sèniors i Preferents.

Tota vegada que els diferents escenaris de desescalada del confinament, fets públics fins ara, coincideixen en que la pràctica d’esports d’equip només serà possible en la última fase de les diferents fases previstes, el que impossibilita reiniciar les Fases Regulars de les competicions oficials encara no suspeses, la Comissió Executiva de la FCBQ, ha acordat la finalització definitiva de TOTES LES COMPETICIONS FEDERADES.

COMUNICAT FCBQ

 

  • REBUTS DE MAIG.

Donat que continuem en la mateixa situació en aquests dies greus, no es girarà el rebut corresponent del mes de maig a l’espera de com es resol el que resta de temporada i quines són les mesures a prendre quan retorni la normalitat.

 

  • GUANYADORS 1r CONCURS D’EQUIPACIONS DE LBV.

En Mario (@marionetti_15 – IG) jugador del nostre Júnior Masculí Interterritorial ha participat durant aquest confinament en la 1a Lliga de Bàsquet Virtual de Catalunya en la categoria OR deixant-nos en un molt bon paper, arribant als Quarts de Final del PLAYOFF i guanyant el 1r Concurs d’Equipacions d’aquesta lliga amb les seves reproduccions de les nostres dues equipacions oficials i dissenyant una tercera equipació i una pista de bàsquet per jugar els partits com a local.

La Junta Directiva vol agrair al Mario la iniciativa que va tenir en el seu moment de voler representar al nostre club en aquesta nova lliga i la seva feina i implicació en aquest projecte.

Des de la Junta Directiva també volem donar més de 2.500 GRÀCIES a tothom que s’ha implicat i ens ha ajudat a aconseguir aquest premi. Quan us necessitem sempre hi sou.

 

  • ELS COORDINADORS I LA JUNTA DIRECTIVA ESTEM PLANIFICANT LA TEMPORADA 2020-2021.

Si esteu interessats/des en jugar a bàsquet i lluir els nostres colors o bé coneixeu algú que pugui estar interessat/da, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el següent número de mòbil: 638 33 57 68 (Lluís).

 

Cuideu-vos i cuideu dels vostres. Us trobem molt a faltar i tenim moltes ganes de tornar a omplir les pistes.

QUEDEU-VOS A CASA!

#CBVVacasa #bàsquetmaipara

Deixa un comentari